Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Farmaci BioLine Tiranë kërkon Farmaciste Full-time Job

1 muaj më parë Medical & Healthcare Tirana   683 views
Job Details

Farmaci BioLine kërkon të punësojë një farmaciste

Të interesuarat të kontaktojnë: 067 491 1797

e-mail: [email protected]

ose të paraqiten pranë Farmaci BioLine në orarin 8:00 - 16:00, 

Rr. Petro Nini Luarasi, 100m mbi Shkollën e Baletit, Tiranëhttps://www.facebook.com/Farm.BioLine

Company Description
Për shëndetin tuaj me produkte bimore dhe kozmetike nga firmat më të njohura Italiane dhe Franceze
Me profesionalizem, Farmaci Bioline, Tirane