Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Gomist per mjete te renda Full-time Job

1 muaj më parë Engineering Tirana   350 views
Job Details

Shega Trans Sh.a kerkon te punesoje Gomist.

Kandidati duhet te kete eksperience pune ne oficine ose servis automjetesh.

Te interesuarit mund te paraqiten ne adresen autostrada Tr-Dr, km 12, perballe City Park, ose te kontaktojne ne nr e tel 0684030147

Company Description
Shega Trans Sh.a eshte kompania me e madhe e transportit te mallrave dhe pasagjereve.