Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

INSTRUKTOR PER PROGRAMIN " INROADS" Part-time Job

1 muaj më parë Training Tirana   602 views
Job Details

INSTITUTI "LEONARDO DA VINCI" në kuadër të zgjerimit të stafit akademik kerkon Inxhinier ndertimi me njohuri shum te mira ne programin "InRoads ", " per ta aktivizuar ne mesimdhenie Part Time.

Kandidati duhet te jete i diplomuar ne Inxhinieri ndertimi dhe te kete eksparience pune ne perdorimin e programit "
InRoads" .

Te interesuarit te dergojne nje CV me Fotografi ne adresen e meposhtme:

Email: [email protected]

Company Description
INSTITUTI "LEONARDO DA VINCI"
Adresa: Sheshi "Willson", Olympia Center, K3, Prane Postes Nr8, Tirane
Cel. : 0673635750
Cel. : 0697501434
www.instituti-leonardodavinci.com
e-mail: [email protected]
Instituti Leonardo da Vinci