2 Jobs Found

Shega Trans Sh.a

Shofere kamioni

1 muaj më parë Tirana Full-time -- Lek per hour
Shega Trans Sh.a kerkon te punesoje: Shofere kamioni Kandidatet duhet te jene te pajisur me patente te tipit CE dhe CAP-in perkates, si edhe te kene eksperience pune me mjete te re...
Shega Trans

Mekanik

1 muaj më parë Tirana Full-time -- Lek per hour
Shega Trans kerkon te punesoje Mekanike te kualifikuar. Kandidatet duhet te kene eksperience pune ne riparimin dhe mirembajtjen e mjeteve te renda si kamione dhe trajlere. Ofrohen...

Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume