10 Jobs Found

PROCLIC WEBMARKETING

ADDETTI ASSISTENZA CLIENTI WEB CHAT

19 orë më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
Si richiede: ottima capacità di scrittura su strumenti informatici, ottima conoscenza della grammatica e sintassi italiana, ottima conoscenza del pacchetto office, ottima conoscenz...
IN Italian Network

Asistent/e HR

1 javë më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
Job In Albania – Divizion i Burimeve Njerëzore i shoqërisë INItalian Network sh.p.k, kompani konsulence e specializuar në kërkim dhe përzgjedhjetë personelit, kërkon Asistent/e HR...
MBC

Kerkohen 150 operatore telefonik

2 javë më parë Tirana - 11.76km Internship 230 Lek per hour
Unico requisito richiesto è la conoscenza della LINGUA ITALIANA. Alle persone selezionate offriamo: - PAGA ORARIA fissa a 230 lek/ora - BONUS sulla produzione - Formazione interna...
Shega Trans Sh.a

Shofere kamioni

1 muaj më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
Shega Trans Sh.a kerkon te punesoje: Shofere kamioni Kandidatet duhet te jene te pajisur me patente te tipit CE dhe CAP-in perkates, si edhe te kene eksperience pune me mjete te re...
Shega Trans Sh.a

Gomist per mjete te renda

1 muaj më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
Shega Trans Sh.a kerkon te punesoje Gomist.Kandidati duhet te kete eksperience pune ne oficine ose servis automjetesh.Te interesuarit mund te paraqiten ne adresen autostrada Tr-Dr,...
Shega Trans

Mekanik

1 muaj më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
Shega Trans kerkon te punesoje Mekanike te kualifikuar. Kandidatet duhet te kene eksperience pune ne riparimin dhe mirembajtjen e mjeteve te renda si kamione dhe trajlere. Ofrohen...
Farmaci Bioline

Farmaci BioLine Tiranë kërkon Farmaciste

1 muaj më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
Farmaci BioLine kërkon të punësojë një farmaciste Të interesuarat të kontaktojnë: 067 491 1797 e-mail: [email protected] ose të paraqiten pranë Farmaci BioLine në orarin 8:...
Instituti Leonardo Da Vinci

INSTRUKTOR PER PROGRAMIN " INROADS"

1 muaj më parë Tirana - 11.76km Part-time -- Lek per hour
INSTITUTI "LEONARDO DA VINCI" në kuadër të zgjerimit të stafit akademik kerkon Inxhinier ndertimi me njohuri shum te mira ne programin "InRoads ", " per ta aktivizuar ne mesimdheni...
ASL Tech Web

Motion Graphics Designer me eksperiencë

1 muaj më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
Përshkrimi i Punës Jemi në kërkim të një Motion Graphics Designer për t’ju bashkuar stafit tonë kreativ. Roli i kandidatit do të jetë krijimi i videove/animacioneve dhe dizajneve g...
BConnect

Addetti Telefonici Inbound

1 muaj më parë Tirana - 11.76km Full-time -- Lek per hour
100 Consulenti telefonici Servizio Clienti Il consulente telefonico sarà inserito nel Team Servizio Clienti BConnect e, in seguito ad una formazione specifica, gestirà le chiamate...

Looking for a job?

Upload your Resume and easily apply to jobs from any device!
Add your Resume