Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Mekanik Full-time Job

1 muaj më parë Transportation & Logistics Tirana   653 views
Job Details

Shega Trans kerkon te punesoje Mekanike te kualifikuar.

Kandidatet duhet te kene eksperience pune ne riparimin dhe mirembajtjen e mjeteve te renda si kamione dhe trajlere.

Ofrohen kushte pune dhe page e kenaqshme.

Company Description
Shega Trans Sh.a eshte kompania me e madhe ne fushen e transportit kombetar dhe nderkombetar te mallrave dhe pasagjereve.
Në dy fushat kryesore të transportit ndërkombëtar të mallrave, atë tokësor me kamion dhe detar me kontenier, ne ofrojmë shërbime të cilësisë më të lartë dhe kryesorja brënda afateve kohore. Shega Trans Sha ofron transport detar me kontenier nga cdo port i botës drejt Shqipërisë dhe anasjelltas. Ne disponojmë të gjitha kapacitetet transportuese dhe përpunuese për këtë lloj transporti, me një staf të specializuar që ndjek me perkushtim cdo hap të procedurave deri në destinacionin final të ngarkesës.