Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Shofere kamioni Full-time Job

1 muaj më parë Transportation & Logistics Tirana   499 views
Job Details

Shega Trans Sh.a kerkon te punesoje: Shofere kamioni

Kandidatet duhet te jene te pajisur me patente te tipit CE dhe CAP-in perkates, si edhe te kene eksperience pune me mjete te renda te pakten 2 vite.

Te interesuarit mund te paraqiten ne adresen autostrada Tr-Dr, km 12, perballe City Park, ose te kontaktojne ne nr 0689035190

Company Description
Shega Trans Sh.a eshte kompania me e madhe e transportit te mallrave dhe pasagjereve.
Në dy fushat kryesore të transportit ndërkombëtar të mallrave, atë tokësor me kamion dhe detar me kontenier, ne ofrojmë shërbime të cilësisë më të lartë dhe kryesorja brënda afateve kohore. Shega Trans Sha ofron transport detar me kontenier nga cdo port i botës drejt Shqipërisë dhe anasjelltas. Ne disponojmë të gjitha kapacitetet transportuese dhe përpunuese për këtë lloj transporti, me një staf të specializuar që ndjek me perkushtim cdo hap të procedurave deri në destinacionin final të ngarkesës.